Harmonie in
dressuur en welzijn

Tarieven

Instructie

Je kan uit verschillende soorten lessen kiezen: dressuur (eventueel in combinatie met balkjes), werk aan de hand, longeren, zitles. Een dressuurles of werk aan de hand duurt ongeveer 3 kwartier en een zitles of longeerles duurt circa een half uur.

  • Een les van 3 kwartier is €50,- inclusief BTW
  • Een les van een half uur is €40,- inclusief BTW

 

Het BTW tarief is afhankelijk van de locatie. Bij lesgeven op locatie vraag ik een reiskostenvergoeding van €0,19 per km.

Behandelingen

Voor een behandeling kan je de klachten en de vraagstelling aangeven, ik zal ook een aantal vragen stellen en het paard graag even zien lopen voor en na de behandeling. Na het bespreken en bekijken van jouw paard zal ik tijdens de behandeling de behandeltechnieken inzetten die het beste bij de klachten en het paard passen, vaak kom ik uit op een mix van cranio sacraal, lymfedrainage en massage.

Tarieven behandeling (cranio/lymfedrainage/massage):

  • Een behandeling is €60,- inclusief 21% BTW
 De intake is gratis.

 

Als ik voor een behandeling op locatie moet komen vraag ik een reiskostenvergoeding van €0,19 per km.

In training

Hiervoor maak ik een maatwerk offerte.

Algemene voorwaarden

Afzeggingen: lessen kunnen 24 uur van te voren kosteloos afgezegd of verzet worden. Binnen 24 uur breng ik de volledige leskosten in rekening.

Betalingen: de lessen worden bij voorkeur direct na de les afgerekend. In overleg is het mogelijk een betaalverzoek te ontvangen en na ontvangst van de link te betalen.